Primăria orașului Căușeni anunță concurs pentru selectarea a 2 experți/experte/NGO

Primăria orașului Căușeni anunță concurs pentru selectarea a 2 experți/experte/NGO pentru organizarea unei consultări cu fermierii pentru elaborarea regulilor și procedurilor operaționale ale infrastructurii comunitare de răcire a fructelor și legumelor (Agri-Hub): termene, volume, cote.

Primăria orașului Căușeni planifică construcția unui Agri-Hub care va fi dotat cu instalaţii de curăţare, echipamente de răcire şi de prelucrare a fructelor şi legumelor. Acesta va permite utilizarea tehnologiilor moderne de eficienţă energetică şi va fi echipat cu linie de ambalare şi localizare a cutiilor cu produse. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de către Primăria oraşului Căuşeni.

Grantul în valoare de 660.000 euro, constituie un sprijin considerabil pentru creşterea economică a raionului Căuşeni şi crearea locurilor de muncă la nivel local şi regional prin implementarea abordărilor inovatoare şi eficiente în agricultură în beneficiul întreprinderilor mici şi mijlocii.

Ofertele vor conține următoarele:

• CV;
• Oferta financiară.

Calificări

• Studii în domeniul economiei, administrarea afacerilor, agricultură sau domenii similare;
• Experiență în domeniul planificării de afaceri;
• Abilități excelente de comunicare și capacitatea de a transmite concepte complexe într-o manieră clară și atractivă;
• Cunoștințe în domeniul gestionării frigiderelor de păstrare a fructelor sau legumelor;
• Experiență de instruire a adulților va constitui un avantaj.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor: 22.04.2024, până la ora 17.00

Ofertele cu mențiunea – Concurs 2 experți/experte pentru organizarea unei consultări / numele ofertantului/NGO – se vor expedia la adresa electronica primaria@causeni.org

Pentru informații suplimentare contactați-ne la numărul de telefon 069608560 sau ne scrieți pe adresa electronică velixar_iulia@mail.ru